Jaarprogramma 2024   (Ons 21e verenigingsjaar)

 

  • Algemene ledenvergadering.

Donderdagmiddag 15 februari aanvang 15:00 uur in Meteoor aan de Oude Litherweg 20 in Oss. Verslag van het afgelopen jaar en de plannen voor het nieuwe jaar.

 

  • Jeu de Boules.  Voor leden en donateurs.

Een gezellig sportieve middag voor leden en donateurs met hun partner op vrijdagmiddag 26 april. Meespelen is niet verplicht. Aanwezig vanaf 13:45 uur in het clubgebouw “Boule de Beuf” aan de Macharenseweg 20, entree bij hockeyclub. Inschrijving  € 7,50 p.p. incl. onbeperkt eten van Frietwagen. Consumptie voor een redelijke prijs. Voor uitleg en materiaal wordt voor gezorgd. Graag op tijd inschrijven m.b.v. bijgevoegd inschrijfformulier. (Inschrijven voor 1 april)

 Inschrijfformulier alleen Jeu de Boules     Dubbelklikken

 

  • Gezellige Brabantse middag. Voor leden en donateurs.

Donderdag 13 juni om 14:00 uur, bij het zalencentrum Merx in Berghem. (Inschrijven voor 1 april). Kosten per persoon € 7,50. Er is dan Brabantse muziek met een hapje en een drankje.

  Inschrijfformulier alleen Brabantse Middag    Dubbelklikken

 

  • 5 Daags reisje, van zondag 22 september en tot donderdag  26 september. Voor leden en donateurs.

We hebben een optie in een all-in hotel van Enjoy, in Wemeldingen in Zeeland. Een all-in hotel, vertier s ’avonds en dagelijks uitstapjes en afscheidsdiner. Prijs € 650,00 p.p. en eenpersoonskamer extra € 50,00   Inschrijven zo spoedig mogelijk. (max. 47 p.) De kosten zullen in 5 of 6 delen worden afgeschreven, vanaf eind april, 2 x mei, juni en juli. Eventuele annuleringverzekering moet u zelf regelen.

 

 

  • Bingo (met 21 mooie prijzen) voor leden en donateurs met partner of kennis.

Zaterdag 2 november om 20:00 uur in Ontmoetingscentrum Meteoor aan de Oude Litherweg 20 in Oss. Deelname € 7,50 per persoon voor de gehele avond. Redelijke consumptieprijzen.

     

  • Gezellige Kerstmiddag eigenbijdrage € 10,00 per persoon. (alleen voor leden)    

Donderdag 12 december om 14:00 uur in de Zalencentrum Merx in Berghem. Uitnodiging en inschrijvingen hierover volgen later nog.

 

  • Algemene ledenvergadering 2025 is gepland op donderdagmiddag 13 februari 2025.

Ontmoetingscentrum METEOOR aan de Oude Litherweg 20 OSS.