Jaarprogramma 2020   concept.

 

Algemene ledenvergadering.

  • Donderdagmiddag 13 februari aanvang 15:00 uur

In Meteoor aan de Oude Litherweg 20 in Oss. Verslag van het afgelopen jaar en de plannen voor het nieuwe jaar.

  • Jeu de Boules.  Voor leden en donateurs.

Een gezellig sportieve middag voor leden en donateurs met hun partner op zaterdag 9 mei Meespelen is niet verplicht. Aanwezig vanaf 13,45 uur in het clubgebouw “Boule de Beuf” aan de Macharenseweg 20, entree bij hockeyclub. Toegang € 2,50 p.p. incl. onbeperkt eten van Frietwagen. Consumptie voor een redelijke prijs. Voor uitleg en materiaal wordt voor gezorgd. Graag op tijd inschrijven m.b.v. bijgevoegd inschrijfformulier. (Voor 1 april)

  • Gezellige Brabantse middag

4 juni om 14,00 uur, bij het zalencentrum  Merkx in Berghem. Inschrijven voor 1 april. Kosten per persoon € 5,--. Er is dan Brabantse muziek met een hapje en een drankje en een hapje te eten.

  • Fietsmiddag. Voor leden en donateurs.

Zondagmiddag 5 juli om 13,30 uur vertrek vanuit Meteoor aan de Oude Litherweg 20 in Oss. (ongeveer 25 km. rond Oss), incl. koud buffet na afloop. Inschrijven m.b.v. bijgevoegd inschrijfformulier voor 1 april. Kosten € 5,00 p.p. voor leden en donateurs met hun partner. Overige deelnemers €7,50 p.p.

  • 5 daags reisje naar……………... (voor leden en donateurs)    ???????
  • Bingo (met 24 mooie prijzen) voor leden en donateurs met partner of kennis.

Zaterdag 30 oktober om 20,00 uur in Ontmoetingscentrum Meteoor aan de Oude Litherweg 20 in Oss.  Deelname € 5,00 per persoon voor de gehele avond. Redelijke consumptieprijzen.

  • Gezellige Kerstmiddag, zoals gebruikelijk (gratis, alleen voor leden)    

Donderdag 17 december om 14,00 uur in de Zalencentrum Merx in Berghem. Uitnodiging en mededelingen hierover volgen later nog.

  • Algemene ledenvergadering

Donderdagmiddag 11 februari 2020. Ontmoetingscentrum METEOOR aan de Oude Litherweg 20 OSS.

 

Noteer deze data op uw kalender, of kijk steeds op internet voor het laatste nieuws. U ontvangt van ons steeds per e-mail een herinnering.Als u nooit een email van ons ontvangt, hebben wij uw e-mailadres niet of een foutief, s.v.p. dan uw juiste email adres vermelden op bijgevoegd inschrijfformulier.

Op het inschrijfformulier willen wij inventariseren of er voldoende belangstelling is om een middag te organiseren over gewijzigde verkeersregels van de laatste jaren.